søndag den 14. november 2010

Er FC Fyn på vej tilbage?

FC Fyn som endte sidste sæsons imponerende første gangs indtryk i 1. division på en 8. plads, har fået den værst tænkelige start i 1. division.

Der skulle gå hele 7 kampe før FC Fyn vandt deres første sejre, kampen efter fik de en kedelig 0 - 0 imod FC Hjørring som har overrasket som oprykkere og ligger på en 7. plads, derefter fik de så en 2 - 1 sejr på hjemmebane mod skive hvor de virkelig knoklede, især Jesper Luth og Jacob Schoop skal have kredit for den sejr.


Men efter noget flot offensivt fodbold har FC Fyn rykket sig en plads op, derfor kan det meget vel gå den rigtige vej fra nu af.

Efter nogen op og ned ture med uafgjorte og tabte kampen kom kampen mellem FC Fyn og FC Roskilde, en kamp hvor FC Roskilde var favoritter, det kunne man dog ikke se på banen. FC Fyn kæmpede hårdt for at få nogen rigtige vigtige 3 point, det  lykkedes også Mads Overgaard at få bolden overstregen, men vent der var hånd på, gult kort til Mads Overgaard og en spildt chance.
Efter godt og vel en halv time havde Mads Overgaard endnu engang fået bolden i nettet. 1 - 0 til FC Fyn, det resultat holdt også indtil pausen.
Anden halveg havde en lidt intens tilgang, der var små dommer fejl til både det ene og det andet hold, men hov! pludselig kom Mads Overgaard fri til en skudmulighed målmanden fik givet retur bold og der kunne Jesper Luth så takke af med det sidste mål i kampen. 2 - 0 til FC Fyn som er rykket op på en 14. plads i den danske 1. division.


//Ylme 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar