torsdag den 18. november 2010

Spilanmeldelse - Garrys Mod



arrys Mod


Garrys Mod er et sandbox spil lige som min tidligere anmeldelse om Minecraft.


Garrys Mod er spillet man kan alt i, det er værtfald ikke meget galt. Men man starter som sagt som i et sandbox spil. I Garrys Mod er der en menu hvor der er forskellige props, altså ting, og tools. Det kan bruge til f.eks. at lave en bil, en elevator eller det du har lyst til, der er næsten ingen grænser. Det i sig selv er sjovt nok, men så er der jo også nogen programmøre som kan nogen mods som f.eks Roleplay eller Gmod Racer.
Garrys Mod byder på underholdning i mange år frem, og der er ingen grænser for hvad man kan i spillet.

Karaktere



  • Grafik : 4 


Grafikken er som i Half Life 2 og CS:S (Counter Strike Source) og jeg synes ikke det er den bedste grafikken som er lagt inde i de spil, men ingen tvivl det er rigtig god grafik.

  • Gameplay : 5


Gameplayet er intet mindre end fantastisk! spillelysten strøler ud af mig når jeg ikke lige sidder og spiller spillet, også følelsen af at man aldrig har prøvet det hele er bare fed.

  • Yderligere Kvaliteter : 3


Serverne er ikke de bedste, man har ikke lige en ping på 5 ligesom i CS:S, når den ligger godt så ligger den på 30 - 34, der er tit fejl så programmet bliver slukket også er download og connection fasen langsom.


I alt : 4 




1 kommentar:


  1. Happy Mod Apk is the best mod for new apps and working games that it has the wonderful features that everyone will surely love .This mod is the best and always working . I downloaded this mod from happymod with fully working and excellent features.You can also download from this site.100 percent correct information of this site .

    SvarSlet